Toplu taşımada kamere zorunluluğu ertelendi!

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sinan Amasralı, şehiriçinde yolcu taşımacılığında kullanılan taksi, minibüs ve otobüs cinsi taşıtlarda kamera ve kayıt cihazı takılması zorunluluğunun federasyon ve odaların talebiyle 31 Aralık 2021 tarihine ertelendiğini duyurdu.
Bu haber 2020-12-16 16:46:03 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sinan Amasralı, şoför esnafının toplu taşımada kamera ve kayıt cihazı konusundaki erteleme talebini gündeme getirerek ilgili mercilere talebi ilettiklerini belirterek şoför esnafına müjde verdi.

Başkan Amasralı, yaptığı açıklamada, “Şehiriçinde yolcu taşımacılığında kullanılan taksi, minibüs ve otobüs cinsi taşıtlarda kamera ve kayıt cihazı takılması zorunluluğu federasyonumuzun ve odalarımızın talebiyle 31.12.2021 tarihine ertelenmiştir.” dedi.

 

Bartın“Şoför esnafı pandemide zor günler geçiriyor”

 

Koronavirüs salgını nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini kaydeden Amasralı, pandemi mücadelesinde birlikte kurallara uymanın önemine de dikkat çekerek “Başta sağlığımızı korumak üzere bu süreçten çıkmak için her türlü mücadeleyi birlikte yapıyoruz ve yapacağız. Esnafımızın sıkıntıları oda olarak harfiyen biliyor ve tüm yetkili kişi, kurumlara iyileştirme taleplerimizi, maddi destek taleplerimiz dahil aralıksız ilettiğimiz konusunda emin olunmasını istiyorum. Moralimizi bozmadan tüm salgın kurallarına uymanızı rica ediyor ve hepinize sağlıklı çalışmalar diliyorum.” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sinan Amasralı toplu taşıma kamera zorunluluğu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›