Köy Park geliyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile Bartın Belediyesi Proje ekibi tarafından tasarlanan Köy Park projesinin tanıtımı yapıldı. 112 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Köy Park, Bartın Belediyesi’nin büyük projelerinden biri olacak. Projeyi yakın zamanda hayata geçireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın, “İnşallah halkımızın takdiri ve desteği ile yola çıktığım bu kutsal görevi hakkıyla yaparak kentimizi ülkeye ve dünyaya tanıtacağız. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıklar. En iyileri kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2018-09-29 10:01:21 eklenmiş ve 418 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile Bartın Belediyesi Proje Ekibi tarafından projelendirilen Hürriyet Mahallesi’nde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait 112 bin metrekare alana Köy Park yapılacak. Projeye göre çalışma yapılacak alanda; köy meydanı, serender kafe, köy fırını, sebze meyve satış stantları, kafeterya, su değirmeni, koşu ve yaya yolu, kamelyalı piknik alanları, çocuk parkı, petek seyir terasları, seyir kulesi, amfi tiyatro, izci kampı, hobi bahçesi, çiftlik, çocuk parkı, çim heykeller, mescit ve oyuncak müzesi yer alacak.

 

“Yakın zamanda hayata geçirmek istiyoruz”

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyesi olarak hayal bile edilmeyen işlere imza attık. Kentimize 100 yıllık projeler, yatırımlar kazandırdık. Bütçemizi en iyi şekilde kullanarak belediyemizi maddi zorluklara sokmadan büyük işler başardık. Yorulmadan Bartın’ımızı güzelleştirmeye, hak ettiği projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Zaten doğal olarak çok güzel olan kentimizin doğasını bozmadan vatandaşlarımızın gezebileceği, sosyalleşebileceği, aileleri ile birlikte engelli vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı da düşünerek yeni projeler hazırlıyoruz. Proje ekibimiz ile birlikte üzerinde yoğun şekilde çalıştığımız yeni projemiz Köy Park’ı yakın zamanda hayata geçirmek istiyoruz. Hürriyet Mahallesi’nde mülkiyeti bize ait olan 112 bin dönümlük bir alanda gerçekleştireceğimiz bu alanımız, yaptığımız en güzel işlerden biri olacak. İnşallah halkımızın takdiri ve desteği ile yola çıktığım bu kutsal görevi hakkıyla yaparak kentimizi ülkeye ve dünyaya tanıtacağız. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıklar. En iyileri kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›