Destek verenlere “Teşekkür Belgesi”

Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, 75 . Yıl Huzurevi’nin ek bina yapımı ve onarımında destek verenlere, Vali Sinan Güner’in imzalamış olduğu teşekkür belgelerini takdim etti.
Bu haber 2020-12-15 02:00:32 eklenmiş ve 149 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın Valisi Sinan Güner, 75. Yıl Huzurevi kapasite artırımında ve yenilenmesinde katkıda bulunan hayırseverleri teşekkürle ödüllendirdi.

Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, pandemi nedeniyle açılış yapılamayan huzurevi için  Vali Güner’in imzasını taşıyan teşekkür belgelerini destek verenlere takdim etti.

Bartın 75. Yıl Huzurevinin tamamlanan ilave kısımları, pandemi şartlarında hizmete alındı.

Bartın Valiliği ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bartın Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle kapasitesi 28 iken 72 kişiye çıkarılan 75. Yıl Huzurevinin tekrar hizmete alınmasıyla ilgili olarak pandemi yasakları nedeniyle açılış töreni yapılamadığından Vali Sinan Güner, hayırseverlere teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın Bartın 75. Yıl Huzurevi Vali Sinan Güner Bartın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin teşekkür belgesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›