ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ BAŞLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, COVİD 19 virüs salgını mücadelesinde büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarına geçmişte olduğu gibi ulaşım desteği verilmeye başlandığını açıkladı.
Bu haber 2020-12-07 19:40:13 eklenmiş ve 140 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında kamuya ait sağlık kuruluşlarında çalışan sağlık personelinin görev yerlerine ulaşımının sağlanması için Bartın Belediyesi’ne ait 2 otobüsün tahsis edildiğini ve sağlık personelinin bu otobüslerle Bartın Devlet Hastanesi ile Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ücretsiz taşınmaya başlandığını ifade etti.

 

“Bir Nebzede Olsa Katkıda Bulunabiliyorsak Ne Mutlu Bize”

 

Başkan Akın; “Bartın Belediyesi olarak COVİD19 virüs salgını mücadelesinde büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarımıza yönelik geçmişte olduğu gibi ücretsiz ulaşım desteği veriyoruz. Bildiği gibi bu konu Bartın Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantısında Meclis gündemine gelmiş, Meclis Üyelerimizin desteğiyle kabul edilmişti. Geçtiğimiz aylarda toplu taşımada kullanılmak üzere74 AAH 285 VE 74 AAH 358 plaka nolu otobüsler almıştık. Bu otobüslerimiz normalleşme sürecinden önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sağlık çalışanlarımıza hizmet edecek. Toplantıda kabul gören bu konu için hemen uygulamaya geçtik. 2 otobüsün hareket saatlerini hastane yönetimiyle görüşerek belirledik. Otobüsler yapılan görüşmeler sonucunda Kemer Meydanı’ndan 07.30, 15.30, 19.30 ve 23.30’da hareket edecek. Yine 08.15, 16.15, 20.15 ve 00.15’de de hastanelerden hareket edecektir. 7 Aralık Pazartesi’nden itibaren bu uygulamamız başlamış oldu. Bizler için büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın sağlık çalışanları ücretsiz servis
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›