PAZARYERİNDEKİ TEDBİR ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Galla Pazarı ve çevresinde Covid-19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında Bartın Belediyesi tarafından alınan tedbirleri inceledi.
Bu haber 2020-12-04 19:22:44 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Galla Pazarı ve çevresinde Covid-19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında Bartın Belediyesi tarafından alınan tedbirleri yerinde inceledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Akın, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Akın, esnaf ziyareti kapsamında caddede karşılaştığı vatandaşlarla belediye çalışmalarıyla ilgili de fikir alışverişinde bulunarak, Covid-19 tedbir çalışmaları kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararlar ve Bartın Belediyesi tarafından yürütülen tedbir çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Tüm Halkımızdan Kurallara Uymalarını İstiyoruz

 

Akın; “Galla Pazarı ve çevresinde Covid-19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında almış olduğumuz tedbirleri inceledik. Bölgedeki esnaflarla ve satış yapan vatandaşlarımızla sohbet edip sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallara uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedik. Halkımızın sağlığı bizler için çok önemli. Bu zorlu süreci kurallara uyarak çok daha kolay aşacağız. Tüm halkımızdan kurallara uymalarını istiyoruz” dedi.

 


ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Galla Pazarı koronavirüs denetim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›