“Aralıksız şekilde belediye hizmeti veriyoruz”

Site ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Haftanın 7 günü ve günün 24 saati aralıksız şekilde belediye hizmeti veriyoruz.” dedi.
Bu haber 2018-09-28 08:59:52 eklenmiş ve 225 kez görüntülenmiştir.

 

 

Göreve geldiği tarihten itibaren vatandaşların belediye gelmesini beklemeden çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşan Başkan Cemal Akın’ın son durağı 48 Evler Sitesi oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve daire müdürleri ile 48 Evler Sitesi A Blok sakinlerini ziyaret eden Başkan Cemal Akın site sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Cemal Akın ziyaretinde ayrıca belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Belediye olarak tüm birimlerimize bağlı ekiplerimizi tüm mahallelerimizde talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda görevlendirerek gerekli çalışmaları yapıyor haftanın 7 günü ve günün 24 saati aralıksız şekilde belediye hizmeti veriyoruz. Sizlerin talebi bizler için emirdir. Bundan sonrada emrinize amade olmaya devam edeceğimizi ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum.” dedi.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›