Konteynerler yer altına alınıyor

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orta Mahalle Vakıfbank Arka Sokağı’ndaki çöp konteynerlerini yeraltı konteynerler ile değiştirmek üzere çalışma başlatıldı.
Bu haber 2018-09-28 08:58:14 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmaları ile hem vatandaşlar için hayatı kolaylaştırıyor hem de ilimizi daha güzel bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Daha güzel ve daha modern bir Bartın oluşturmak ve hayatı kolaylaştırmak bir çok çalışma yürüten Bartın Belediyesi son olarak Orta Mahalle Vakıfbank Arka Sokağı’ndaki mevcut çöp konteynerlerini yeraltı konteyneri ile değiştirmek üzere çalışma başlattı.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Daha önce şehrimizin bazı bölgelerinde çöp konteynerlerinin yeraltına alınması ile ilgili çalışma gerçekleştirmiştik. Bu çalışmamıza Orta Mahalle Vakıfbank Arka Sokağı’ndaki toplu çöp çıkan noktalarda devam ediyoruz. 4×1100 Litre kapasitesi olan konseyleri 10 farklı noktaya yerleştireceğiz.  Bu çalışmamız ile hem daha fazla çöp döküm alanı meydana getirecek hem de görüntü kirliliğini önlemiş olacağız.” diye konuştu.

 

ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›