AKIN’DAN GÖNÜLLÜ KARANTİNA ÇAĞRISI

Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bize 14 Gün Yeter” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında 14 gün boyunca gönüllü karantina çağrısında bulundu.
Bu haber 2020-11-12 15:28:38 eklenmiş ve 123 kez görüntülenmiştir.
 
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte artan koranavirüs vakalarına karşı Bartın Valisi Sinan Güner’in öncülüğünde “Bize 14 Gün Yeter” sloganıyla başlatılan kampanyaya Bartın Belediyesi olarak destek verdiklerini açıkladı. Başkan Akın, kampanyada açıklandığı gibi tüm vatandaşlara 14 gün boyunca gönüllü karantina çağrısında bulundu. Akın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Havaların soğumaya başlaması ve kapalı mekanlarda daha fazla vakit geçirilmesi ile birlikte ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de yeni tip koronavirüs pandemisindeki vaka sayılarında hızlı bir artış var. İlimizde son günlerde yeni vaka sayısı 100’ün altına hiç inmediği gibi yükselişini de sürdürüyor. Yaklaşık 8 aydır bu virüs ile mücadele etmek için birçok karar alarak hep beraber hayata geçirmeye çalıştık. Zaman zaman virüsün yayılım hızını durdurduk hatta hasta sayımızı sıfırladığımız günlerde oldu. Fakat geldiğimiz noktada bu tehlikeli virüs yeniden yayım hızını artırmaya başlamış bulunuyor.
 
 
Bu Kampanya Gerçekten Çok Önemli

Koronavirüs ile mücadelenin sadece belli meslek mensuplarının gayretiyle mümkün olamayacağını biliyoruz. Bu mücadelenin topyekün tüm halkımızla başarıya ulaşabileceği ortada. Bu nedenle Valimiz Sayın Sinan Güner’in öncülüğünde virüsün yayılma hızını düşürebilmek için “Bize 14 Gün Yeter” sloganıyla kampanya başlatıldı. Bu kampanya gerçekten çok önemli. Bartın Belediyesi olarak bu kampanyayı destekliyoruz. Vatandaşlarımıza da buradan önemli bir çağrıda bulunuyorum. Gelin kendi rızamızla 14 gün boyunca karantinada olalım. Gönüllü olarak acil işimiz olmadığı müddetçe sokağa çıkmayalım. Geçmişte yayılım hızını durdurmayı nasıl başardıysak, yine kurallara hep birlikte uyarak başarabiliriz. Halkımızın önümüzdeki 14 gün boyunca zorunlu haller haricinde dışarı çıkmamalarını, çıktıkları takdirde de sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına her zamankinden daha fazla dikkat etmelerini rica ediyorum.”
ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Bize 14 Gün Yeter koronavirüs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›