Hatipoğlu, Bartın’daydı

Ekranların sevilen yüzü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, temiz bir nefes alıp dinlenmek için Bartın’a geldi. AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın daveti üzerine ilimize gelen Hatipoğlu, Batı Karadeniz’in incisi İnkumu ve Amasra’yı ziyaret etti.
Bu haber 2020-10-11 16:20:43 eklenmiş ve 118 kez görüntülenmiştir.

 

 

Geçen hafta Bartın’a gelen YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, TOKİ Kent Ormanı içinde yer alan Dirhem Cafe’de, EYBEY Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ahmet Oktay’la görüştü. Oktay’ın sorularını yanıtlayan Hatipoğlu, şunları kaydetti:  “Bartın’ı, sizleri görmek çok güzel. Özel bir ziyaret için gelmiştim ilinize eşimle birlikte. Esasen ülkemizin her köşesi çok güzel ama en güzel köşelerinden biri de şüphesiz ki Bartın. Amasra’yı da gördüm. Birbirini tamamlayan iki mekan… Bartın’ın insanları da güzel… Hem burayı görmekten hem de Bartın’ın güzel insanlarını tanımaktan ziyaret etmekten memnun kaldım.

Tabi insanlar ekranlardan izliyorlar bizi sağ olsunlar ama görmeyi de arzu ediyorlar daha yakından. Konuşup akıllarındaki soruları direkt sorabilmek için. İnşallah öyle bir vesile olursa elbette ki geliriz. Böylece Bartın’ın güzel insanlarıyla kucaklaşmış oluruz. Çok sıcak insanlar Bartınlılar. Sabahtan beri burada selamlaşıyor, sohbet ediyoruz. Allah inşallah birliğimizi, beraberliğimizi, dostluğumuzu daim kılsın” dedi.

Bartın Dijital TV’ye de soruları ve ilgisi için teşekkür eden Nihat Hatipoğlu, yayın hayatında başarılar diledi. Hatipoğlu, “Allah ülkemizi daha iyi yapsın. İnsanlarımızı birbirine karşı daha sevecen, töleranslı ve güzeli görmeye çalışanlardan eylesin inşallah.

YÖK Üyesi,Gaziantep İslam Bilim Teknoloji Üniversitesi Rektörü, Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu Hocam ziyaretimize geldi.Hocama ve değerli eşi Emel ablama teşekkür ediyorum.”

 

 

ETİKETLER : Bartın EYBEY Medya Nihat Hatipoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›