Vali Güner'den inşaat sahasına inceleme

Vali Güner, Bartın İli Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi İnşaat Sahasında Brifing Aldı
Bu haber 2020-10-10 12:23:19 eklenmiş ve 133 kez görüntülenmiştir.
 
Vali Sinan Güner, Bartın'ın en önemli çevre projelerinden biri olan "Bartın İli Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi" inşaat sahasında incelemelerde bulundu.
İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ümit Aziz Kara, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ile Kaymakam Adayı Metin Baskın, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Fahri Semiz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb.Safa Söylem, Bartın Mahalli İdareler Birliği Müdürü Ayhan Kuş, Yüklenici Firma Burka Yapı Enerji San. Ve Tic. A.Ş yetkilileri ile teknik personelin hazır bulunduğu inşaat sahasında yetkililerden brifing alan Vali Güner; tesisin tamamlanıp hizmete girdiğinde turizm şehri olan İlimizde atıklardan kaynaklı çevre kirliliğinin ortadan kalkacağını, ayrıca İlimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Yapılacak tesis ile İlimizin modern bir Katı Atık Düzenli Depolama Tesisine kavuşacağını belirten Vali Güner, daha sonra şantiye binasına geçerek incelemelerde bulundu.
İş sağlığı ve güvenliğinin ilk sırada olması gerektiğini ifade eden Vali Güner, pandemi nedeniyle çalışmalarda daha dikkatli olunması gerektiğini belirterek sahada çalışan tüm personele kolaylıklar diledi.
Tesis içerisinde; Kantar Ünitesi, Tekerlek Yıkama Ünitesi, Sızıntı Suyu Havuzu,Sızıntı Suyu Arıtma Tesisi, Ara Örtü Toprağı Dökme Alanı, Tıbbi Atık Sterilizasyon Sahası,Atık Pil Geçici Depolama Alanı,Su Deposu, Tam Otomatik Mekanik Ayırma Tesisi, Organik Atık Kabul Binası, Organik Atık Parçalama Ünitesi, Kompost Oluşturma Alanı, Kompost Olgunlaştırma Alanı, Tarama Alanı, Depolama Alanı, Giriş Kontrol Ünitesi, İdare Binası, Atölye Binası, Trafo ve Jeneratör Binası yer alacak.
ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Bartın Katı Atık Bertaraf Tesisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›