BİK Ankara Şubesi’nden Bartın ve Çankırı gazetelerine online eğitim

Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Şube Müdürlüğü, 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren şube sorumluluk alanına dahil olacak Bartın ve Çankırı gazetelerinin temsilcilerine online eğitim verdi.
Bu haber 2020-10-02 14:45:39 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

BİK Genel Müdürlüğü’nün aldığı karar doğrultusunda 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren Ankara Şube Müdürlüğü sorumluluk alanına dahil olacak Bartın ve Çankırı gazetelerinin temsilcilerine online eğitim verildi.

Yaklaşık 2 saat süren online eğitimin açılışında bir konuşma yapan Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, yılsonu itibariyle Türkiye’de resmi ilan yayınlamaya haiz gazetelerin Basın İlan Kurumu sorumluluk alanına dahil olacağını belirterek, “Genel Müdürlüğümüzün bu kararı doğrultusunda Ankara bölgemize bağlı Kırıkkale 1 Mayıs 2020, Karabük ve Kırşehir 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren sorumluluk alanımıza dahil olmuştur. 1 Ekim tarihinden itibaren ise Bartın ve Çankırı illerimizde resmi ilan yayınlayan 17 gazetemiz de sorumluluk alanımıza girecektir. Kurum olarak bu iki ilimizdeki tüm kurumlarımızla irtibata geçerek sisteme ilan yüklemeleri noktasında izlenecek yol haritası paylaşıldı. Sisteme dahil edilmeleri için gerekli müşteri kodları oluşturuldu. 2 yıl boyunca Valilik sorumluluk alanındaki ödev ve yükümlülükleri taşıyacak gazetelerimiz, bu süre zarfında kurumumuza uyum sürecini en hızlı şekilde tamamlayacaktır” dedi.

Ankara Şube Müdür Yardımcısı Ökkeş Buğra Atılgan, Şef Yardımcıları Serhat Özer, Murat Aktaş ve Şube Personeli Gonca Bozkurt tarafından verilen online eğitime, Bartın ilinde resmi ilan yayınlayan, Bartın 74 Haber Gazetesi Sorumlusu Hasan Camcı, Bartın Halk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Eren Sarıkaya, Barıtn Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nilay Meryem Çömlek, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın, Bartın Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hacı Bulut ile Çankırı ilindeki Çankırı’da Yenigün, Doğruyol, Karatekin ve Birlik gazetelerinin temsilcileri katıldı.

 

 

ETİKETLER : Bartın Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürlüğü Bartın Çankırı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›