ALBARDER’den büyük destek

Almanya’da Yaşayan Bartınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ALBARDER) tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi’ne teslim edilen 5 koltuk değneği, 36 tekerlekli sandalye ve 40 yürüteç ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edildi.
Bu haber 2020-09-29 09:21:46 eklenmiş ve 144 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Söz konusu malzemelerin teslim edildiği programa Bartın'ın ilk Belediye Başkanı Oğuz Pir, şuanki Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, ALBARDER Onursal Başkanı Ahmet Gökgöz, Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bu önemli desteğin ilimizdeki engelli kardeşlerimize gönderilmesini sağlayan başta ALBARDER Başkanı Sayın Yaşar Çil’e, ALBARDER Kurucu Başkanı ve önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın Oğuz Pir’e, ALBARDER Onursal Başkanı Sayın Ahmet Gökgöz’e ve Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Sayın Ferit Kurulan’a teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ALBARDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çil de, “Çabamız engelsiz bir yaşam oluşturulması yönünde kalitesinin yaşam kalitesinin artırılmasına katkı sunabilmek içindir. Tüm bu çalışmalarımızda bizlere katkı sunan Yönetim Kurulu eski üyemiz Sayın Bulkan Ersoy’a, eşyaların nakliye bedelini karşılayan Saygın Döner Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Aldıraklı’ya, Kum Transfer firması sahibi ve aynı zamanda tır şoförü Sayın Recep Kum’a ve tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


ETİKETLER : Bartın ALBARDER Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›