JANDARMA HER HERDE DENETİMDE!

Bartın'a çeşitli illerden gelen 24 şahıs hakkında maske takmamak ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 21 bin 600 TL İdari para cezası uygulanmış, ayrıca organizasyonu tertip eden Dernekle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı İSDEM sistemine gerekli ihlal kayıtları girildi.
Bu haber 2020-09-21 09:58:08 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.
 
Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Bartın Merkez İlçe Çeştepe Köyü sınırları içerisinde bulunan Atılım Sanayi Sitesi Bölgesinde bir Motosiklet Derneği organizatörlüğünde Bartın, Ankara, Kayseri, İstanbul gibi İllerden gelen motosikletli grupların toplu halde etkinlik yapacağına dair alınan İstihbari bilgi üzerine bölgede yapılan araştırmada; Bartın ve diğer illerden gelen motosikletli grupların toplu halde etkinlik yaptıkları ve sosyal mesafe kuralına riayet etmeyerek İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararlarına aykırı hareket ettikleri tespit edildi.
Jandarma ekiplerince, Alandaki tüm kişilerin karantina ihlal edip etmediklerinin kontrolü için JABS üzerinden Covid-19 İzlem sorgulaması yapılmış, edinilen bilgilerden herhangi bir karantina/izolasyon kuralı ihlali görülmedi.
Alanda bulunan toplam 24 şahıs hakkında maske takmamak ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 21 bin 600 TL İdari para cezası uygulanmış, ayrıca organizasyonu tertip eden Dernekle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı İSDEM sistemine gerekli ihlal kayıtları girildi.
 
Motosikletli grubun, daha sonra bölgeden uzaklaştırıldığı ve Jandarma ekiplerinin denetimlerini yoğunlaştırıldığı görüldü.
ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›