Zonguldak Havalimanı, 31 Mart'a kadar kapatılacak!

Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, bir açıklama yaparak pist uzatma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Bu haber 2020-09-21 09:53:02 eklenmiş ve 161 kez görüntülenmiştir.
 
1 Ekim’den itibaren pist genişletme çalışmalarının başlayacağını ve 31 Mart’a kadar havaalanının kapalı olacağını duyuran Kahya, çalışmaların tamamlanmasının ardından da gelecek yıldan itibaren daha kaliteli, daha fazla seferlerle bölge halkına hizmet vermeye kesintisiz 12 ay devam edecceklerinin altını çizdi.
 
Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kahya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Uzun zamandır İl Özel İdaremiz ve AYGM(Altyapı Gen. Müd.) nezdinde yürüttüğümüz Zonguldak Havalimanı Pist uzatma çalışmaları şükürler olsun tamamlandı. 1 Ekimden itibaren mevcut pistimizin genişletme çalışmaları başlayacak ve 30 metreden 45 metreye çıkarılacaktır. Havalimanı Terminali içinde düzenlemeler yapılarak yolcu gidiş ve geliş salonları büyütülecek,gelecek yıldan itibaren yolcularımıza daha iyi hizmet verebilmek için iyileştirmeler yapılacaktır. Bu sebeple havalimanımız 1 Ekim 2020-31 Mart 2021 arası kapalı kalacaktır. Bütün bu düzenlemeleri yapabilmek için bu süre gereklidir.Bu vesileyle erken kapattığımız için tüm hemşerilerimizden özür diliyoruz. İnşallah gelecek yıldan itibaren daha kaliteli,daha fazla seferlerle hemşerilerimize hizmet vermeye kesintisiz 12 ay devam edeceğiz . Tüm Karaelmas diyarına duyurulur.”
ETİKETLER : Bartın Zonguldak Havalimanı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›