TSO fırsatçılara karşı harekete geçti!

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, ülkemizde görülen korona virüsünün ardından durumu fırsat bilen firmalara karşı harekete geçtiklerini bildirdi. Başta hijyen ürünleri olmak üzere maske ve dezenfekten ürünlerinde yaşanan haksız fiyat artışlarının önüne geçeceklerini ifade eden Balık, “Sessiz kalmayacağız, cezalarını vereceğiz.” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2020-03-16 11:04:10 eklenmiş ve 316 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Çin’den başlayarak, tüm dünyayı etkisi altına alan adeta bir küresel hastalık olan korona virüsünü (COVID-19) fırsat bilen üreticilere yönelik açıklamada bulundu.

Virüsün etkisinin piyasada bazı fırsatçıları da doğurduğunu belirten Bartın TSO Başkanı Halil Balık, basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

 “Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm ülkeleri etkisi altına alan Koronavirüs salgını ülkemizi de etkilemiştir. Devletimiz tarafından vatandaşlarımız hızlı bir şekilde bilgilendirilmiş, alınması gereken tedbirler alınmış ve kurumlarımızın çalışma sistemi salgınla mücadeleye odaklı olarak yeniden düzenlenmiştir. İş dünyamız da devletimizce alınan tedbirlere hızlı bir şekilde uyum sağlamış olup salgınla mücadeleye katkı vermektedir. Bunun birlikte gerek basından, gerek sosyal medyadan ve gerekse vatandaşlarımızdan bazı ürünlerde haksız fiyat artışı yapıldığı yönünde geri bildirimler alınmaktadır. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve haksızlık yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyuruyoruz. Herkes bilmeli ki vatandaşlarımızı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.”

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO koronavirüs fırsatçılar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›