Yolcu taşıma ücretlerine zam talebi görüşülecek!

Bartın Belediye Meclisi, 6 Mart Cuma günü oldukça yoğun bir gündemle toplanacak. Meclis’in 23 maddeden oluşan gündeminde öne çıkan ise şehir içinde hizmet veren Özel Halk Otobüsleri ve İnkumu Özel Halk Otobüsleri’nin yolcu taşıma ücretleri zam talebi olacak. Akaryakıta gelen zamlara rağmen 2 yıldır yolcu taşıma ücretlerine zam yapılmazken Meclis’te alınacak kararla yeni ulaşım tarifleri belirlenecek.
Bu haber 2020-03-02 09:17:44 eklenmiş ve 226 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Bartın Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında 6 Mart Cuma günü saat 16.00’da toplanacak.

Oldukça yoğun bir gündemle toplanacak olan Meclis’te Akmercan Batıkar Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacak tüm genel kurullarına Bartın Belediye Başkanlığını temsilen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yetki verilmesi talebi, Bartın Merkez Bartın Irmağı Köprüsü devir işlemleri için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma Tesisinin devir işlemleri için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi görüşülecek.

 

Toplantıda görüşülecek önemli konulardan biri de Özel Halk Otobüsleri ile İnkum Özel Halk Otobüsleri yolcu taşıma ücretlerine zam yapılması talebi olacak.

 

Akaryakıta gelen zamlara rağmen 2 yıldır yolcu taşıma ücretlerine zam yapılmazken Meclis’te alınacak kararla yeni ulaşım tarifleri belirlenmiş olacak.

Ayrıca gündemde imarla ilgili de birçok konu yer alıyor.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın yolcu taşıma ücretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›