Erbakan’ın siyonizm ile mücadelesi anlatılacak

Merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı münasebetiyle Erbakan Vakfı Bartın İl Temsilciliği tarafından "Ömrünü Ümmete Adayan Erbakan’ın Siyonizm İle Mücadelesi” adlı konferans gerçekleştirilecek.
Bu haber 2020-02-25 16:28:55 eklenmiş ve 281 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

 

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve Türk siyasetinin hocası merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı münasebetiyle Erbakan Vakfı Bartın İl Temsilciliği tarafından “Ömrünü Ümmete Adayan Erbakan’ın Siyonizm İle Mücadelesi” adlı konferans gerçekleştirilecek.

 

Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin’in konuşmacı olarak katılacağı konferans 29 Şubat Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak.

 

Günaydın: “Erbakan Hocamızın ömrü Siyonizmi anlatmakla geçti”

 

Erbakan Vakfı Bartın İl Temsilcisi Ramazan Günaydın, Erbakan’ın siyonizmle mücadelesinin anlatılacağı konferansa tüm Bartın halkını davet etti. Erbakan’ın ömrünün siyonizmi anlatmakla geçtiğini belirten Günaydın, “Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi ABD Başkanı geçtiğimiz günlerde yüzyılın anlaşması diyerek İsrail ile yaptığı anlaşmayı duyurdu. Bu anlaşma Filistin tarafının, Arap ülkelerinin ve Türkiye’nin hiçbir görüşü alınmamıştır. Bu anlaşma tek taraflı olarak imzalanmıştır. Filistin toprakları üzerinde yüzyılın anlaşması adıyla çeşitli paylaşımlar yapıyorlar. Tabii bu anlaşmayla birlikte Siyonizm bir kez daha kendini gösterdi. Rahmetli Erbakan Hocamızın ömrü büyük İsrail projesi- Siyonizmi anlatmakla geçti. Ömrünü bu işe verdi. Bir kez daha gözden geçirme fırsatı elde edecek 28 Şubat Erbakan Hocamızın ölüm yıldönümü olması nedeniyle Erbakan Vakfı Bartın İl Temsilcisi olarak anma programı düzenlemek istedik. Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Sayın Doğan Bekin beyi ilimize davet ettik. Doğan Bey davetimizi kabul etti. 29 Şubat Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda ‘Erbakan’ın Siyonizm İle Mücadelesi’ konulu konferans düzenleyeceğiz. Konuşmamın başında da ifade ettiğim gibi yüzyılın anlaşması diye adlandırılan ve tek taraflı olarak imzalanan anlaşma sonrası konferansımızın önemi bir kat daha artmış oldu. İnsanlarımız Siyonizmin ne yapmak istediğini bir kez daha gözden geçirme fırsatı elde edecek. Genel Sekreterimiz ayrıntılı olarak anlatacak. Tüm STK temsilcilerimizi ve Bartın halkımızı konferansa davet ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Erbakan Vakfı Bartın İl Temsilcisi Ramazan Günaydın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›