Amasra, Hükümet Konağı’na kavuşuyor

Amasra Hükümet Konağı 2020 yılı yatırım programına alındı. Amasra İlçemizde kamu hizmetlerinin daha düzenli ve yeterli düzeyde sunulabilmesi için çok önemli olan Amasra Hükümet Konağı’nın yapımına başlanıyor.
Bu haber 2020-02-21 16:35:27 eklenmiş ve 170 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Amasralıların hükümet konağı ile ilgili beklediği müjdeli haber Bartın Valiliği ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’tan geldi.

 

Bartın Valiliği’nden yapılan açıklamada “Amasra İlçemizde kamu hizmetlerinin daha düzenli ve yeterli düzeyde sunulabilmesi için çok önemli olan Amasra Hükümet Konağı’nın yapımına başlanıyor. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla 2020 yatırım programına alınan  Amasra Hükümet Konağı’nın ihale hazırlıkları konusundaki yazı Bartın Valiliğine iletilmiştir. İlimize ve Amasra İlçemize hayırlı olsun.” denildi.

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da “Amasra Hükümet Konağı 2020 yılı yatırım programına alındı. Amasra ilçesinin tarihi dokusuna uygun olarak Proje çalışmaları tamamlanan hükümet konağının yapım ihalesi süreci başladı. Hayırlı olsun. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Amasra Amasra Hükümet Konağı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›