Tunç, İstişare Toplantısına katıldı

AK Parti Bartın Milletvekili, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Bu haber 2020-02-20 15:19:51 eklenmiş ve 161 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle istişare toplantılarının ikincisini geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi.

 

AK Parti Bartın Milletvekili, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

 

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan Milletvekili Tunç, AK Parti’nin siyaset anlayışının en önemli özelliğinin “istişare” olduğunu vurgularken, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Genel Merkezde Milletvekillerimizle istişare toplantısına katıldık. AK Parti siyasetinin en önemli özelliği istişaredir, toplumun aynası olan milletvekillerimiz başta olmak üzere partimizin her kademesinde görev yapan herkesin düşünce ve kanaatlerinin alınması, sayesinde uzun seneler milletimize hizmet etme şerefine nail olduk. İstişare ve danışma kültürünün Türk siyasetindeki yegane temsilcisi olan AK Partimizde, gerek ülkemizi ilgilendiren genel politikalar, gerekse de illerimizle ilgili her konudaki talep ve önerilerimize büyük bir değer veren Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›