Fatih Erbakan geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 16 Şubat Pazar günü (yarın) Bartın’a geliyor.
Bu haber 2020-02-15 15:09:44 eklenmiş ve 248 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Teşkilatı’nın davetlisi olarak ilimize gelerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet edecek.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, bu hafta sonu Zonguldak ve Bartın’a bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

 

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, Genel Başkanın program tarihinin belli olmasının ardından il başkanlık divanı, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile olağanüstü gündem toplantılarında bir araya geldi.

 

Erbakan’ın Bartın programına ilişkin açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Gebiç, “Genel Başkanımız  Dr. Fatih Erbakan 16 Şubat´ta ilimizde olacak. İl kongremizin yapılmasında tarihi bir gün yaşayan şehrimiz Genel Başkanımızın tekrar ilimizi ziyaret etmesiyle bir kez daha tarihi bir güne şahitlik edecektir. Ülkemizin ve ilimizin sorunlarının çözümüne yönelik bilgi alışverişinde bulunacağız. İlk olarak saat 11:00’da Bartın Üniversitesi karşısında kalabalık bir konvoyla şehir merkezine hareket ederek halkı selamlayacak olan Genel Başkanımız daha sonra  İl Başkanlığı binamızın açılışını yaparak parti binasında teşkilatlarımızla bir araya gelecek. Öğle namazını Merkez Şadırvan Caminde kıldıktan sonra Bartın esnafını ziyaret ederek halkla kucaklaşacak. Ziyaretleri kapsamında Milli Görüşün sarsılmaz insanı geçen yıl rahmeti rahmana kavuşan Fikret Ercan hocamızın ailesi de ziyaret edilecek. Akşam saatlerinde şehrimizden ayrılacaktır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan gittiği her şehirde yoğun ilgi ile karşılandığına şahit oluyoruz. Teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizle Genel Başkanımızı ilimizde de en iyi şekilde ağırlayacağımızdan şüphemiz yoktur. Bu vesileyle bütün halkımızı karşılama konvoyu ve il başkanlığı binamızın açılışına davet ediyoruz.” dedi

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Yeniden Refah Partisi Dr. Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Gebiç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›