Su arızası “insanüstü” mücadele ile giderildi

Yoğun hava muhalefeti ve kar yağışı nedeniyle Hasankadı’da ana su deposuna sağlanan su kaynağında meydana gelen arıza; Hasankadı Belediyesi personelinin insanüstü mücadelesi ve çalışması neticesinde giderildi.
Bu haber 2020-02-13 09:44:02 eklenmiş ve 159 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

Bartın Merkeze bağlı Hasankadı Beldesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Beldedeki kar kalınlığı yer yer 1 metreyi buldu.

 

Hasankadı Belediyesine bağlı ekipler yolları açmak için büyük mücadele verirken beldede yaşanan su kesintisine de müdahale edildi.

 

Beldeye su sağlayan ana su deposunda yaşanan arıza personelin özverili çabası sonucu giderildi.

 

Depoya ulaşım sağlanan yoldaki kar kalınlığının bir metreyi geçmesi ve iş makinesinin de ulaşamadığı bölgeye belediye çalışanları yaya olarak ulaştı.

 

Bir metrelik karlı yoldan depoya ulaşım sağlayan personel arızayı giderdi. Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, personelini tebrik ederken Hasankadı halkına da gösterdikleri anlayış için teşekkür etti. Emiroğlu, “Yoğun hava muhalefeti ve kar yağışı sebebi ile Beldemiz ana su deposuna sağlanan su kaynağında meydana gelen arıza; personelimizin insanüstü mücadelesi ve çalışması neticesinde giderilmiştir. Bu konuda anlayış gösterdikleri için hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan, ‘Hasankadı Beldesi bizim evimiz’ diyen personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Kepçe gövdesi üstüne kara oturduğu için iş makinasının gidemediği yerde yürüme gittiler.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Hasankadı kar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›