Elektrik kesintileri bezdirdi!

Son zamanlarda Bartın’ın bazı semtlerinde birçok kez elektrik kesintileri yaşanıyor. Bazen kısa süreli olsa da, kimi zaman bu kesintiler saatler sürüyor. Hiçbir gerekçe ve uyarı verilmeden yapılan bu elektrik kesintileri esnafı ve halkı mağdur ediyor. Ulus Esnaf Odası Başkanı Necati Akman da ilçede yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi. Akman, “Artık yeter bu Enerjisa’nın yaptığı kesintiler. Vatandaş, esnaf isyan durumuna geldi. Bu kadar pahalı enerji bu kadar kesinti 76 yıllık ilçeyiz bu devirde bu kadar kesinti olmaz hatlar mı çürük? Kar yağdığında ne olacak?” dedi.
Bu haber 2020-02-05 08:56:35 eklenmiş ve 322 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde ve beldelerde son zamanlarda sıkça ve uzun süreli gerçekleşen elektrik kesintilerine vatandaşlardan gelen tepkiler gittikçe büyüyor. Enerji-Sa’dan bir an önce kesintilerin sonlandırılması bekleniyor.

 

Bazı bölgelerde sık sık gerçekleşen elektrik kesintileri vatandaşları mağdur ediyor. Özellikle bazı gecelerde kent genelinde habersiz olarak yapılan elektrik kesintileri ile Bartın, karanlığa gömülüyor.

 

Yaşanan elektrik kesintileri esnafı da mağdur ederken Ulus Esnaf Odası Başkanı Necati Akman da ilçede yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi. Akman, “Artık yeter bu Enerjisa’nın yaptığı kesintiler. Vatandaş, esnaf isyan durumuna geldi. Bu kadar pahalı enerji bu kadar kesinti 76 yıllık ilçeyiz bu devirde bu kadar kesinti olmaz hatlar mı çürük? Kar yağdığında ne olacak?” diyerek tepkisini dile getirirken bu soruna acil çözüm bulunmasını istedi.

 

Elektrik kesintisi için vatandaşların bilgilendirilmediği, evlerde bulunan bazı elektronik cihazların da bozulduğu iddia edildi.

 

Bartın esnafı ve halkı bir an önce kesinti nedenlerinin ortadan kaldırılması, düzenli bir şekilde elektrik enerjisinin tedarik edilmesini istiyor.

 

 

ETİKETLER : Bartın Ulus Esnaf Odası Başkanı Necati Akman elektrik kesintisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›