Küre Dağları’nın tanıtımı yapıldı

İstanbul’da düzenlenen dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 2020’de Küre Dağları Milli Parkı’nın da tanıtımı yapıldı.
Bu haber 2020-02-04 16:16:37 eklenmiş ve 155 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İstanbul’da düzenlenen, dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 2020'ye fuar alanına gelen ziyaretçiler tarafından Küre Dağları Milli Parkı standına büyük ilgi vardı.

Milli Park Müdürü Ali Bozkurt ve personeli fuara katılım sağlarken Bartın Valisi Sinan Güner’in himayelerinde Bartın il standında Küre Dağları Milli Parkı’nın Bartın ve Kastamonu’daki tüm alanlarının tanıtımı yapıldı.

Küre Dağları Milli Parkı standına Bartın Valisi Sayın Sinan Güner, Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş, Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Sayın Şenol Yaşar Bartın AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve dernekler ve sivil toplum kuruluşları ziyaret etti.

Küre Dağları Milli Parkı standını ziyaret eden turizm ve seyahat acentelerine ve ziyaretçilere Küre Dağları Milli Parkı’nın tüm alanlarının gösterildiği video gösterimi ve tanıtıcı materyallerle tanıtımı yapıldı. 

Ayrıca Çekilişi bugün yapılacak olan “Küre Dağları Milli Parkında Doğa Seni Çağırıyor” sloganıyla başlatılan “5 Ayrı Çiftte 2 Gün Bir gece Konaklamalı Tatil İmkânı Ödüllü Hediye Çekilişine” bin 400 kişi katlım sağladı.

 

ETİKETLER : Bartın EMITT Küre Dağları Milli Parkı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›