Başkan, herkesi TÜYAP’daki Bartın’a davet etti

Bartın Belediyesi, Bartın Valiliği himayesinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’na katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın, “85 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşun katılım sağladığı fuarda İlimizin tarihi, doğal ve turizm değerlerinin tanıtılacağı standımıza herkesi bekleriz.” dedi.
Bu haber 2020-01-31 16:13:55 eklenmiş ve 748 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Geleneksel olarak her yıl İstanbul TÜYAP fuar merkezinde düzenlenen EMİTT fuarı, bu yıl da binlerce katılımcı ile gerçekleştiriliyor.

30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, Bartın Belediyesi tarafından açılan stantta Bartın Kültür Yolu Haritası, Kent Müzesi ve Yöresel gıdaların tanıtımı yapılıyor.

Ayrıca Bartın Belediyesi El Sanatı Kurslarında yapılan Camaltı Sanatı eserleri, Tek Kırma eserleri ve Tel Sarma eserleri Bartın Belediyesi standında yer alıyor.

3. Hol B420 numaralı stantta konuklarını misafir eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyesi olarak her yıl TÜYAP’ta düzenlenen EMİTT fuarına katılıyoruz. Burada, gelen konuklarımıza Bartın Valiliği’miz himayesinde şehrimizi tanıtıyoruz. Misafirlerimize, ilimize geldiklerinde gezip görebilecekleri tarihi ve kültürel yerlerle ilgili hazırladığımız Bartın Kültür Yolu haritamızı takdim ediyoruz. Ayrıca Bartın baklavası, Bartın böreği Bartın ağdası gibi yöresel yemeklerimizi de gelen misafirlerimize ikram ederek tanıtımını yapıyoruz. Bartın Belediyesi El Sanatları kurslarımızda yapılan Tel Kırma ve Tel Sarma ile Camaltı Sanatı eserlerimizi de burada gelen misafirlerimize tanıtımlarını yapıyoruz. İlimizin yerli ve yabancı turizmine büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu etkinlikte en iyi şekilde tanıtım yaparak bölge ekonomimize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın TÜYAP EMITT EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Bartın Valiliği Bartın Belediyesi Bartın Amasra Ulus Kurucaşile
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›