Kanalizasyon ve yağmur suyu hattı temizliği yapıldı

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kent merkezinde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı temizleme çalışması yapıldı. Çalışmaların tüm mahallerde yapılacağını ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mahallelerimizde alt yapıda yaşanan ve ileride yaşanabilecek sorunları kalıcı şekilde çözmek üzere kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerimizde son teknolojiyle donatılmış güçlü bir vakum kapasitesi olan kanal açma aracıyla temizleme çalışması yapılıyor.” dedi.
Bu haber 2020-01-31 09:22:56 eklenmiş ve 198 kez görüntülenmiştir.

 

 Fen İşlerine bağlı ekipler tarafından kent merkezinde özel vakumlu kombine kanal temizleme aracı ile özellikle taşkınların ve tıkanıklık sorunlarının yaşandığı bölgelerde ki kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hatları temizleniyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bu çalışma ile Bartın Belediyesi olarak kentteki tüm kanal şebeke ağının çalışır vaziyette tutulmasını sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Akın, açıklamasında; “Mahallelerimizde alt yapıda yaşanan ve ileride yaşanabilecek sorunları kalıcı şekilde çözmek üzere kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerimizde son teknolojiyle donatılmış güçlü bir vakum kapasitesi olan kanal açma aracıyla temizleme çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerimiz bu çerçevede kent merkezimizde bulunan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı bu özel araç yardımıyla temizleyerek hem atık maddelerin ve suların hızlı şekilde tahliye olmasına imkân sağladı hem de ileride yaşanabilecek tıkanıklıkların önüne geçmiş oldu. Çalışma sırasıyla diğer mahallelerimizde sürecek.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›