CHP Merkez İlçe Başkanlığı'ndan EYBEY'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresi ile yeniden İlçe Başkanı seçilen Nazif Çomak, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte EYBEY Medya'yı ziyaret etti.
Bu haber 2020-01-17 09:24:28 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

29 Aralık 2019 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresi ile yeniden İlçe Başkanı seçilen Nazif Çomak, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte EYBEY Medya'yı ziyaret etti.

EYBEY Medya ve Yayımcılık Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Genel Yayın Yönetmeni Tolga Akıner, Bartın Halk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Eren Sarıkaya, Bartın Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nilay Meryem Çömlek tarafından karşılanan CHP Merkez İlçe Yönetimi, Bartın'da iyi şeyler olması için çalışacaklarını söyledi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Çomak, yaptığı açıklamada “Bizim bu dönem, ikinci dönemimiz. İçimizde yeni arkadaşlar var, devam edenler var. Yeni bir döneme girdik. Bartın'da iyi şeyler olması için çalışacağız ve bunun için de gerekli katkıyı koymak için elimizden geleni yapacağız. Konuşacağız, anlatacağız, belki aramızda tartışacağız ama en doğrusunu aile olarak gördüğümüz Partimiz içinde bulacağız. Kim ne derse desin, yolumuz belli. Biz bu partiyi yerelde ve genelde iktidar yapmak istiyoruz. Halkımızın bize olan desteği, güveni, inancı ile güzel işler yapacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Oktay da İlçe Başkanı Çomak ve beraberindeki konuklara teşekkür etti. İlçe başkanını ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Oktay, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi

ETİKETLER : Bartın EYBEY Medya CHP Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›