Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi için alan incelemesi yapıldı

Daha önce Bartın Kent Müzesi projesini ilimize kazandıran Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın, yeni dönem projelerinden olan Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi Projesi için start verdi.
Bu haber 2020-01-15 14:37:13 eklenmiş ve 239 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi her geçen gün büyüyen, büyüyerek hızla gelişen kentin turizminin geliştirilmesine yönelik projelerine bir yenisi daha ekliyor. Daha önce Bartın Kent Müzesi projesini ilimize kazandıran Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın, yeni dönem projelerinden olan Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi Projesi için start verdi.

 

Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve teknik personel ile alan incelemesinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, müzelerin şehrin gelişimine önemli katkı sağladığını ve Bartın’ı müzeler şehri yapmak istediklerini söyledi.

 

Başkan Akın, açıklamada “Geçmiş olduğumuz dönemde Bartın Kent Müzesi Projemizi hayata geçirdik. 27 Ocak 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirmiş olduğumuz Kent Müzemiz gerek yerli gerekse de yabancı turistler ve halkımız tarafından büyük beğeni kazandı. Müzeler şehirlerin gelişimi açısından çok önemli. Bartın Belediyesi olarak ilimizde ki müze sayısını artırmak istiyoruz. Yeni dönem projelerimiz arasında olan Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi Projesi’ni ilimize kazandırmak için çalışmalarımıza başladık. Müzemizi Turgut Işık Caddesi’nde bulunan Belediyeye ait 4 katlı binamızda hayata geçirmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin hatıralarının yaşatılacağı müzemiz kentimizin turizminin gelişimine de önemli katkıda bulunacağını inancındayım.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›