AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir oldu

AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığına Mücahit Demir atandı. AK Parti’de 2020 yılının ilk ataması ile birlikte Demir, Türkiye’deki en genç AK Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu.
Bu haber 2020-01-15 14:13:09 eklenmiş ve 715 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na parti genel merkezi tarafından atama yapıldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından Bartın Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Mücahit Demir atandı.

 

AK Parti’de 2020 yılının ilk ataması ile birlikte Demir, Türkiye’deki en genç AK Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu.

 

Mazbatasını AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ten teslim alan Demir, kendisine bu görevi layık gören genel merkez yetkililerini ve partisinin tüm kademesinde bulunan partililerine teşekkür ederek, bu görevi layığı ile yerine getirmenin gayretinde olacağını söyledi. Partisinin gençliğe verdiği önemin bilincinde olduğunu kaydeden Demir, gençliğin bayrağını bir adım ileriye götürmeyi amaçladığını ifade ederek “AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığına beni layık gören başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, Milletvekilimiz Sayın Av. Yılmaz Tunç’a ve İl Başkanımız Sayın Turhan Kalaycı’ya şükranlarımı sunuyor, Ayrıca arayarak ve mesaj atarak tebrik mesajları ile desteklerini eksik etmeyen eş, dost, arkadaş ve tüm Bartınlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik Kolları eski Başkanı Onur Özkaya da görevi Demir’e devrettiğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek “Gururla yürüttüğüm ve 81 ilin en genç başkanı olduğum AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları başkanlığını, kendimden daha genç olan kardeşim Mücahit Demir’e devretmenin mutluluğu ve gururu içerisinde kardeşime başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›