Başkan Akın: “İyi ki varsınız”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bartın’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerle bol bol sohbet eden Başkan Akın, “İyi kir varsınız” diyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk simgeli, Gençliğe Hitabe’nin bulunduğu yeni yıl ajandası hediye etti.
Bu haber 2020-01-11 11:49:36 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’daki gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya gelerek gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

Yalı mevkiindeki bir restoranda düzenlenen yemeğe Başkan Akın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç ile Erol Demirkoparanoğlu, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Bartın Belediyesi AR-GE Başkanı Aykut Oktay Ulu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli Emircan Sucu, Ogün Yoğurtçu, Turgay Karatoprak ve Selman Gökcan da katıldı.

 

“Fikirleriniz bizim için çok önemli”

 

Canlı müzik eşliğindeki yemekte Başkan Akın, masaları tek tek gezerek gazetecilerle bol bol sohbet etti. “Bu birlik beraberlikten çok mutluyuz. Allah bozmasın. Bartın güzel bir şehir. Bu şehre katkıyı birlikte yapmaya çalışıyoruz. Projelerimizi teker teker gerçekleştirmeye çalıştık. 2020 yılında 20’ye yakın projelerimiz var. Bunları inşallah birlikte gerçekleştiririz. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Birlik beraberliğimizi Allah daim eylesin. Fikirleriniz bizim için çok önemli. Haberlerinizle her zaman bizlerin yanındasınız. İyi ki varsınız.” diyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Akın, gazetecilere Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk simgeli, üzerinde Gençliğe Hitabeni’nin de yer aldığı yeni yıl ajandası hediye etti.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›