Altunok’tan gazimize ve şehit ailesine ziyaret

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Kore Gazisi Hüseyin Sarıer ile Şehit Furkan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.
Bu haber 2020-01-02 09:47:12 eklenmiş ve 257 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Çaycuma Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kore Gazisi Hüseyin Sarıer ile Hakkari’de yıldırım düşmesi sonucu şehit düşen Furkan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

 

Şehit ve gazi aileleri ile görüşen Altunok, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 

Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Altınok, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

 

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Altunok, “Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları da kendilerinin hizmetindedir. Bartın’daki şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek görüşüyoruz. Hem sorunlarının çözümü hem de onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyaretlerimizi yapıyoruz.” dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Altunok, gazilere de hayırlı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

Altunok, şehit yakınları ve gazilere herhangi bir sıkıntıları olduğunda mutlaka kendilerine ulaşmalarını istedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok Kore Gazisi Hüseyin Sarıer şehit Furkan Yılmaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›