Çataklı, bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu

İzleme ve Değerlendirme Çalışma Programı (İZDES) kapsamında, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, valilik bünyesindeki birimleri gezdi, Millet Konağı’nda incelemelerde bulundu.
Bu haber 2019-12-30 09:22:05 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

 

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, iş insanları ve okul aile birliği başkanları ile ilimize dair fikir alış verişinde de bulundu.

 

Çataklı, Bartın temasları kapsamında Valilik’te gerçekleştirilen basın açıklaması ve sonrasında bakanlığına bağlı birimlerin yöneticileriyle gerçekleştirilen istişare toplantısı sonrasında Bartın Valiliği bünyesindeki İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Göç Müdürlüğü, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ve Açık Kapı Birimi’ni de ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında Vali Güner’den bilgiler aldı, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Millet Konağı’nı gezdi

 

Çataklı’nın sonraki durağı ise Bartın’da tarihe tanıklık eden restorasyonu sonrasında ise halkımızın hizmetine açılan “Millet Konağı” oldu. Vali Güner, Bakan Yardımcısına Konağın sosyal ve kültürel ortak kullanım alanları  hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

 

TSO’da toplantı

 

Ardından Bartın TSO’ya geçen Bakan Yardımcısı Çataklı ve beraberindeki İZDES heyeti, ilimizin istihdam, sanayi, tarım, üretim ve ekonomi ile eğitim, sağlık, kültür vb. sosyal konularında değerlendirmelerde ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra TSO, ilgili meslek kuruluşları,  muhtarlar, iş insanları ve okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi.

 

Şehit ve gazilerimizi unutmadı

 

Bakan Yardımcısı Çataklı, Vali Güner ve beraberinde İZDES heyeti, Şehit Jandarma Komando Er Lütfi Demirci ile Gazi Abdullah Boz’un ailesiyle bir araya geldi.

ETİKETLER : Bartın İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Bartın ziyaretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›