“Desteğimiz artarak sürecek”

Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yahya Yıldız, Müdür Yardımcısı İsmail Altunnar ile beraberindeki heyeti ağırlayan Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, “Eğitime her zaman verdiğimiz desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecek.” dedi.
Bu haber 2019-12-25 14:47:38 eklenmiş ve 214 kez görüntülenmiştir.

 

 

Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yahya Yıldız, Müdür Yardımcısı İsmail Altunnar ve Elektrik-Elektronik Alan Şefi İlkay Başoğlu, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

 

Mesleki eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirten Bartın MESO Başkanı Akdeniz, ziyarete ilişkin olarak kısa bir değerlendirmede bulunarak “Ziyarette okul ile odamız arasında yapacağımız çeşitli projeler, fuar gezileri, fabrika gezisi, seminerler ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Karşılıklı hoş bir sohbet bilgi alışverişi gerçekleştirdik Oda olarak Mesleki eğitime önem verdiğimizi ve eğitime her zaman verdiğimiz destekleri vermeye devam edeceğimizi ifade ettim. Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yahya Yıldız yapılan ziyaret için gösterilen misafirperverliğe ve vereceğimiz destekler için teşekkür etti. Odamıza yaptıkları nazik ziyaret için Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi yöneticilerine çok teşekkür ederim.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›