Fermide Tunç, Konya’da Bartın’ı temsil etti

Şehit Sinan Oruç Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Fermide Tunç, ilimizi Konya’da temsil etti.
Bu haber 2019-12-20 08:59:17 eklenmiş ve 396 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Konya Valiliği, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Mevlânâ'nın 746. Vuslat yıl dönümünde Şeb-i Arus haftası için düzenlenen alanında başarılarıyla adını duyurmuş 81 ilden 81 öğretmen Konya’ya davet edildi.

 

Programın açılışı Mevlana Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

 

Programa Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Muhittin Yılmaz, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları katılarak öğretmenlere katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verdi.

 

Programda öğretmenleri temsilen Hakkari ilinden katılan öğretmen Nazmi Üce bir konuşma yaptı.

 

81 ilden 81 öğretmen Konya Panorama Müzesi, Mevlana Müzesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Konya Bilim Merkezi ve Akşam Konya Mevlana Kültür Merkezi’ndeki Sema programını izledi.

 

Mesleki başarılarıyla farkındalık yaratan 81 öğretmenden ilimizi temsilen Şehit Sinan Oruç Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Fermide Tunç katıldı.

ETİKETLER : Bartın 81 ilden 81 Öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Şehit Sinan Oruç Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Fermide Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›