“Belediyemizin kapıları her zaman açık”

Bulduğu her fırsatı vatandaşlarla birlikte değerlendiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, misafirlerini de makamında ağırlıyor. Bartın Belediyesi’nin kapılarının herkese her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirten Başkan Akın, “Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı ağırlıyor, talepleri doğrultusunda kanunlar ve imkanlarımız çerçevesinde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-12-16 11:37:18 eklenmiş ve 163 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyeyi ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Milliyetçi Hareket Partisi Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bartın Gümrük Müdürü Servet Balgıç ve Kısım Amiri Hamdi Türer, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Zekai Özdemir ve Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, Başkan Yardımcısı Gözde Güney Aktaş ve Başkan Vekili Fatih Saka’yı misafir etti.

Başkan Akın, çeşitli konularda sohbet ettiği misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken “Bartın Belediyemizin kapıları ilk gün olduğu gibi her zaman sonuna kadar açık. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı ağırlıyor, talepleri doğrultusunda kanunlar ve imkanlarımız çerçevesinde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden, hoş sohbetleri ile memnun eden, önerileri ile çalışmalarımıza yön vermemize vesile olan değerli halkımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›