Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatına başlandı

Bartın’da Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatına başlandı. 5 milyon 100 bin liraya ihale edilen 2 bin 302 metrekare kapalı alana sahip olacak Sağlıklı Yaşam Merkezi, 210 günde tamamlanacak.
Bu haber 2019-12-09 10:28:37 eklenmiş ve 189 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Aladağ Mahallesinde inşa edilecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi yapımına başlandığını belirterek, 5 milyon 100 bin liraya ihale edilen bu önemli yatırımın 210 günde tamamlanacağını belirtti.

Milletvekili Tunç, Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programına alınan Bartın Merkez Aladağ Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin proje çalışmalarının ardından gerekli ödenekleri aktardıklarını ve Bartın İl Özel İdaresi tarafından yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini, ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte inşaatına başlandığını, inşaatının 7 ayda tamamlanacağını belirterek, böylece Bartın’a önemli bir sağlık yatırımı daha kazandırmış olacaklarını söyledi.

 

“Çok özel tasarlandı”

 

Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin çok özel tasarlandığını belirten Milletvekili Tunç, “Binada diyetisyenlerin, psikologların, fizyoterapistlerin, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşireler bulunacak. Röntgen ve ultrason imkanı olacak, kanser taramaları, anne-bebek sağlığı gibi hizmetler verilecek. Vatandaşlarımız aile hekimlerinin yönlendirmesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezine gelecek ve burada ilgili uzmanlarca tedavisi ile ilgili süreçler takip edilecek.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Sağlıklı Yaşam Merkezi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›