BAKZİFED Başkanı Küpeli, hayatını kaybetti

Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BAKZİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Küpeli, “Yapısal Reformlar Paneli”ne katılmak üzere gittiği Zonguldak’ta geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti. Bölgemizin sevilen iş insanlarından biri olan Küpeli’nin ani ölümü, ailesi başta olmak üzere onu tanıyan herkeste derin üzüntü yarattı.
Bu haber 2019-12-05 16:43:01 eklenmiş ve 150 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Edinilen bilgiye göre Küpeli; Daha İyi Yargı Derneği ve TÜRKONFED tarafından, 6 Aralık Cuma günü, Zonguldak’taki Dedeman Oteli’nde yapılacak “Yapısal Reformlar Paneli”na katılmak üzere Zonguldak’a gitti. Burada kalacağı otel ile iç içe olan Esas 67 AVM’ye geçen Küpeli, yürüyen merdiven ile 1. kata çıkarken fenalaştı ve bir anda yere yığıldı. Çağırılan ambulans ile vakit geçirilmeksizin Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Küpeli, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Küpeli’nin ölümü başta ailesi ve yakınları olmak üzere Bartın ve bölgedeki iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Çevresinde çok sevilen bir kişilik olan merhum Küpeli’ye biz de EYBEY Medya ve Bartın Pusula Gazetesi olarak Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

ETİKETLER : Bartın Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu BAKZİFED Bahri Küpeli
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›