Haydi Bartın “bir ilmek de senden olsun”!

Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği, kışın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde ihtiyaç sahibi çocuklar için kolları sıvadı. Projeleriyle yüzlerde tebessüm olan Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, “İhtiyaç sahibi çocuklarımız için kış günlerinde yürekleri ısıtacak, atkı ve bere örgü kampanyasını başlattık. Soğuk kış günleri gelmeden kardeşlerimizi saracak el emeği göz nuru atkılara ve berelere talibiz.” dedi. Gürpüz, “bir ilmek de senden olsun” diyerek Bartınlılara seslendi.
Bu haber 2019-11-27 10:06:02 eklenmiş ve 558 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da “Gönüllü Ol, Mutlu Et” sloganıyla birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği, faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Kışın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde ihtiyaç sahibi çocuklar için kolları sıvayan Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği, “Bir İlmek de Senden Olsun” projesi kapsamında Bartınlıların da desteğiyle atkı, bere, eldiven, çorap, hırka ve kazak örecek.

 

“Bu kışı daha sıcak geçirecekler”

 

Hem içleri ısıtacak hem de yüzleri güldürecek olan bu projeyle ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı İzzet Gürpüz, “Kış en çok ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları için zor geçiyor. Biz de kışın dondurucu soğuğunda üşüyen elleri, titreyen bedenleri ısıtmaya çalışıyoruz. Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği olarak soğuk kış günleri gelmeden kardeşlerimizi saracak el emeği göz nuru atkılara ve berelere talibiz. Bartın’daki örgü bilen annelerimizden, ablalarımızdan, kardeşlerimizden ördükleri atkı, bere, eldiven, çorap, kazak gibi kışın sıcak tutacak el emeklerini ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracağız. Ağebeyilerimizden ve erkeklerimiz de yün alıp ördürebilirler ya da Derneğimizle irtibata geçebilirler. Hayırseverlerimizin de desteğiyle çocuklara yönelik gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetimizle çocuklar inşallah bu kışı daha sıcak geçirecek.” dedi.

Toplanan örgüler, Sosyal Gençlik Derneği tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

 

ETİKETLER : Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›