Başkan Akın, köy köy, mahalle mahalle geziyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, seçim olmamasına rağmen köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor çözüm yolları bulmaya çalışıyor. Halk ile iç içe olan Başkan Akın, bu kez Doğaşı ve Kayadibi Kışla köyü sakinleriyle bir araya geldi.
Bu haber 2019-11-18 13:49:22 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

 


Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, önceki dönemlerinde ve seçim süresince söz verdiği gibi köy ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve sorunları birebir dinliyor.

Bu kapsamda Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Aynur Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Teşkilat Üyesi Feridun Sinoplu ile birlikte Doğaşı ve Kayadibi Kışla köyü sakinlerinin misafiri oldu.

Kendisini karşılayan herkesle tek tek tokalaşırken, yaptığı konuşmasına belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek başladı.

Akın’ın ilk ziyareti Kayadibi Kışla Köyü’ne oldu. Köy Muhtarı Erdal Bütünöz ve köy sakinleri tarafından karşılanan Başkan Akın, kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Bartın Belediyesi projelerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Akın, köy sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığı sordu.

Başkan Akın’ın ikinci durağı ise Doğaşı Köyü oldu. Kıraathanede gerçekleşen ziyarete köy sakinleri büyük ilgi gösterdi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette de yine Bartın Belediyesi çalışmaları konuşuldu.

Başkan Akın, son ziyaretini ise Doğaşı Köyü Şahne Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Burada da köy sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Akın, köy sakinlerinin önerilerini dinledi. Ziyaretinde Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Akın, göstermiş oldukları ilgi ve alaka için köy sakinlerine teşekkür etti.

 

“Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam”

 

Başkan Akın, gerçekleştirmiş olduğu köy ziyaretleri ile ilgili açıklamasında “Göreve başladığımız tarihten itibaren gerek kent merkezimizde gerekse de köy, belde ve ilçelerimizde sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Bartın Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı Bartın halkının tamamının yararlanabileceği şekilde tasarlıyoruz. Bu sebepten ötürü belediyemiz sınırları dışında yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Akın, köy sakinlerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek toplantılarını sonlandırdı.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın köy ziyaretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›