DSİ Şube Müdürlüğü’ne ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki teknik ekiple birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Sançar Biçer’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
Bu haber 2019-11-18 10:14:04 eklenmiş ve 218 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder ve Fen İşleri Müdür Yardımcısı Emre Önder ile Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Sançar Biçer’i ziyaret etti.

Ziyarette Bartın Belediyesi ve DSİ 233. Şube Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu çalışmalar konuşuldu.

Ziyarette konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak tüm kurumlarla iletişim halinde ve koordineli şekilde çalışıyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için bu birlikteliğe ve görüş alışverişlerine ihtiyaç duyulduğu düşüncesindeyiz. Bu bağlamda birlikte halkımıza hizmet noktasında ne gerekirse yapmaya hazırız. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Sançar Biçer ise gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek çalışmalarına başarılar diledi.

Başkan Cemal Akın ziyaretin devamında DSİ 233. Şube Müdürlüğü personeli ziyaret ederek çalışmalarına kolaylıklar diledi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın DSİ. 233 Şube Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›