2020 Performans Planı görüşmeleri başladı

Bartın İl Özel İdaresi’nin 2020 Yılı Performans Planı görüşmeleri, İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantısının 9. Birleşiminde başladı. Bartın Valisi Sinan Güner de toplantıya katılarak 2020 Yılı Performans Planı, Çalışma ve Yatırım Programı ve Bütçesi’ne ilişkin bilgiler aldı.
Bu haber 2019-11-16 10:00:14 eklenmiş ve 183 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, görüşmeleri devam eden eden İl Genel Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısına katıldı.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, 2020 Mali Yılı Performans Planı, Çalışma ve Yatırım Programı ve Bütçesi ile ilgili olarak Vali Güner’e bilgiler verdi.

 

Tüm Meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Dursun, “Kasım ayı toplantılarının 4. birleşiminde komisyon raporları doğrultusunda 2020 Mali Yılı Performans Planı genel görüşmeleri başladı. Bu doğrultuda Performans Planı’nın  genel görüşmelerinin 6’ncı gününü gerçekleştirdik. Geride kalan oturumlarda 10 Müdürlüğün performans planı görüşmeleri tamamlandı ve plana göre kalan Müdürlüklerin performans planlarını da görüştükten sonra 19 Kasım Salı günü 2020 Mali Yılı Performans Planı’nın oylaması yapılacak. Daha sonra komisyon raporları doğrultusunda 2020 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programı’nın genel görüşmeleri başlayacak.” dedi.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Güner, Performans Planı, Çalışma ve Yatırım Programı ile 2020 bütçesinin şimdiden İl Özel İdaresi ve Bartın için hayırlı olması temennisinde bulunurken tüm meclis üyelerine ve çalışanlarına başarılar diledi.

 

Toplantısı sonrasında Vali Güner ve ve Meclis Üyeleri Toplantı Salonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kırsaldaki vatandaşa kaliteli hizmetin önü açılacak

 

Daha sonra devam eden Meclis toplantısında bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, 5302 sayılı yasa gereği 2020 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programlarının görüşmelerinin öncesinde Performans Planı’nın karara bağlanmasının zorunlu olduğunu bir kez daha hatırlattı.  

Performans Planı ile ilgili yapılacak güncellemelerin Meclis’in gündeminde görüşülecek olan 2020 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programı’nı ana hatlarıyla doğrudan etkileyeceğini vurgulayan Dursun, Performans Planı’nın genel görüşmeye açıldığını ve yapılan genel görümeler esnasında da önemli kazanımlar elde edileceğini dile getirdi. Dursun, konuşmasında özetle şunları söyledi:

 

“7. Dönem Meclisi olarak bu kapsamda yapılan çalışmalar ile Bartın’ın öncelikli hizmet alanlarının belirlenerek Özel İdaremizin görev ve sorumluluk alanları içerisindeki hizmet çeşitliliğinin artmış olması da göz önünde bulunduruldu. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmetleri alabilmelerinin önünü açacak tüm çalışmaları yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalı. Bu vesileyle yapılan çalışmaların Bartın için hayırlı olmasını dilerken, Kasım ayı toplantılarında meclisimizin çalışmalarına katkı sağlayan başta siz değerli Meclis üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim.”

ETİKETLER : Bartın İl Genel Meclisi Kenan Dursun Vali Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›