Gençlerden minik kardeşlerine kırtasiye yardımı

Bartın’da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği, 4. Minik Umutlar Konseri’nden elde edilen gelirlerle hazırladıkları kırtasiye malzemelerini 300 öğrenciye dağıttı.
Bu haber 2019-11-13 16:36:05 eklenmiş ve 251 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi çocukların temel gereksinimlerini karşılamak için başlatılan “Minik Umutlar Yardım Konseri”, bugüne kadar, Bartın ve köyleri başta olmak üzere binlerce çocuğa ulaştırıldı.  

Başta Dernek Yönetimi olmak üzere Derneğe üye gönüllü gençlerin büyük çabaları, hayırseverlerin destekleriyle yürütülen projelerle, ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye, kıyafet, ayakkabı gibi zorunlu ihtiyaçları karşılandı.

Son olarak geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 4. Minik Umutlar Konseri’nden elde edilen gelirlerle hazırlanan kırtasiye malzemeleri 300 öğrenciye dağıtıldı.

 

“Ne mutlu binlerce çocuğu mutlu etmeye aracı olanlara”

 

Projeyi yürüten Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, “‘Gönüllü Ol Mutlu Et’ sloganıyla yürüttüğümüz projelerden biri olan ‘Minik Umutlar Konserimiz’ sayesinde içimizdeki arkadaşlık ve paylaşma duygularını geliştirdik. Bartın genelinde birçok kardeşimize ulaşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu proje, Bartın’ın, gençlerimizin, Derneğimizin çocuklara verdiği değerin en güzel örneğidir. Başta Bartın Belediyesi, Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç ve Aysu Bankoğlu olmak üzere, bu güzel projeye katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Destekçilerimiz yanımızda olduğunuz sürece, bizlerin de mutlu ve umut dolu olacağını bilmenizi isteriz. Ne mutlu binlerce çocuğu mutlu etmeye aracı olanlara. Bizler geçtiğimiz günlerde üyelerimiz ile birlikte Bartın’a bağlı Hasanefendi İlkokulu, Hıdırlar İlkokulu, Yeşilyurt İlkokulu, Akağaç Yukarı İlkokulu, Geriş Katırcı İlkokulu, Kabagöz İlkokulu, Yanaz İlkokulu’nda eğitim gören toplamda 300 öğrenci kardeşimizi ziyaret ettik. Onlar için hazırladığımız kırtasiye seti hediyelerimizi genç kardeşlerimize teslim ettik ve her birine ‘iyiki varsın’ dedik çünkü onlar bizim geleceğimizin umudu onlar bizim kardeşlerimiz .Ayrıca her biri bizler için çok değerli ve çok önemli olan genç kardeşlerimizin yüzlerindeki tebessüme bizler de ortak olabilmenin mutluluğunu yaşadık.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›