Hasankadı İlkokulu Z Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı

Bartın Valisi Sinan Güner, eşi ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından “Eğlenirken Öğrenelim” projesi kapsamında Hasankadı İlkokulunda faaliyete geçen Z Kütüphanesi’nin açılışına katıldı.
Bu haber 2019-11-05 09:24:12 eklenmiş ve 177 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Vali Sinan Güner ve Hanımefendi Uzm.Dr. Beyhan Güner, Hasankadı İlkokulunda Z Kütüphanesi’nin  açılışını yaptı. 

 

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından “Eğlenirken Öğrenelim” projesi kapsamında Hasankadı İlkokulunda gerçekleşen Z Kütüphanesi’nin açılış programına; İl Jandarma Komutanı  J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Hasankadı Belde Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mahmut Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu,İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ahmet Cebeci, Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Vali Güner, eşi ve öğrencilerle birlikte Z Kütüphanesinin açılış kurdelesini keserek öğrencilere hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ardından katılımcılar Z Kütüphanesini gezdi.

 

Bilgiler aldı

 

Vali Güner, Okul Müdürü İbrahim Demirdil’den okul idari yapısı ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.  

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Güner, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Hasankadı İlkokulu Z Kütüphane
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›