Başkan, esnaf ve vatandaşları dinledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Akın, “Mümkün mertebe esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, hoş sohbetlerine ortak oluyorum. Sohbet esnasında ortaya çıkan talepleri, önerileri ve varsa sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-11-05 09:22:27 eklenmiş ve 243 kez görüntülenmiştir.

 

 Her fırsatını vatandaşlarla birlikte geçiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Şadırvan Caddesi, Hükümet Caddesi, Lütfiye Caddesi, Aşağı Cami Sokak ve Yukarı Sokak’ta bulunan esnafları ziyaret etti.

Esnaflarla çay içip sohbet eden Başkan Akın, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Başkan Akın, ayrıca Gazhane Kültür Parkı ve 140. Yıl Parkı’nı da ziyaret ederek hafta sonu tatilini ve güzel havayı buralarda değerlendiren vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti.

Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Mümkün mertebe esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, hoş sohbetlerine ortak oluyorum. Sohbet esnasında ortaya çıkan talepleri, önerileri ve varsa sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Belediye olarak başarılı olmamızda ki en önemli faktörlerden olan esnaf ve dostlarımızın düşünceleri bizim için önem arz etmektedir. Bu sebeple esnaf ziyaretlerimiz, halkımız ile istişaremiz hiç durmadan devam edecek. Tüm esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar, bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›