“Suyumuza sahip çıkıyoruz”

Su arıtma tesislerinde yenileme çalışmaları yapıldığını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Arıtma Tesislerimizde kullandığımız tüm ekipmanlarımızı teknolojiye uygun şekilde, kapasitemizi de artırarak yeniledik. Bu sayede halkımıza sağlıklı su ulaştırıyor, suyumuza sahip çıkıyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-11-04 09:23:01 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Su Arıtma Tesislerinde tamamlanan revizyon çalışmaları sonrasında tesislerde incelemelerde bulundu. Kömeç, inceleme sonrasında da daha sonrasında ise Belediye Başkanı Cemal Akın’a bilgi verdi.

Su Arıtma Tesisleri’ndeki yenileme çalışmalarına ilişkin bir değerlendirmede bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, açıklamasında “Şehrimizin susuzluk çekmemesi için türlü araştırmalar yaptık ve şehrimize alternatif su kazandırdık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne suya çok önem verdik. İlave depo yaptık, yeni ana şebeke hatları döşedik. Suyumuzun hiçbir bölümünü kaybetmemek, boşa harcamamak için yenileme çalışmaları yaptık. Şimdi de suyumuzu arıttığımız, çeşitli aşamalardan geçerek sağlıklı ve temiz hale getirdiğimiz arıtma tesislerimizde revizyon çalışması yaptık. Arıtma Tesislerimizde kullandığımız tüm ekipmanlarımızı teknolojiye uygun şekilde, kapasitemizi de artırarak yeniledik. Bu sayede halkımıza sağlıklı su ulaştırıyor, suyumuza sahip çıkıyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Su Arıtma Tesisleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›