İş piyasası analizleri çerçevesinde devam edecek

İstihdam Seferberliği kapsamında hedeflere ulaşmak için iş piyasasında işyeri ziyaretleri ile teşviklerin anlatılmasına ve danışmanlık hizmetlerine aktif bir şekilde devam edilecek. Mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programları da iş piyasası analizleri çerçevesinde sürdürülecek.
Bu haber 2019-10-26 15:54:59 eklenmiş ve 204 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2019 Yılı 4. Olağan Toplantısı, Vali Sinan Güner başkanlığında Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu’nda yapıldı.

 
Toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan,  Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Kıral, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol Cangi,  İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsettar Bayram, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ekrem Öztekneci, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Ticaret İl Müdür Vekili Serpil Yüzlü,  BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik,Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fatih Kanbur, İl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Cemal Zeybek, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Ferit Kurulan, HAK-İŞ Temsilcisi Ali Tekneci ile Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Temsilcisi Nilgün Saban katıldı.

 

Toplantıda;  İstihdam Seferberliği kapsamında hedeflere ulaşmak için iş piyasasında işyeri ziyaretlerine, teşviklerin anlatılmasına ve danışmanlık hizmetlerine aktif bir şekilde devam edilmesi, mesleki eğitim kurslarının ve işbaşı eğitim programların iş piyasası analizleri çerçevesinde sürdürülmesi, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 yılı önceki dönemlerde alınan kararların gerçekleşme durumları, Kasım ayı içerisinde Bartın Üniversitesi ile birlikte Kariyer Günü etkinlikleri yapılması, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Mesleki ve Teknik ile Yaygın Eğitim Okulları/Kurumları tarafından Tam Gün/Tam Yıl uygulaması kapsamında 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında açılması planlanan kurs teklifleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Güzel Sanatlar Lisesinin Tam Gün/Tam Yıl uygulama kapsamına alınabilmesi teklifi, Denetim Kurulunun 2019 yılı faaliyetleri değerlendirilerek kabul edildi.

 

ETİKETLER : Bartın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK)
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›