Tunç, yatırımlar için teşekkür etti

Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın’ın il merkezi, ilçe ve beldelerimiz ile köylerimizde her alanda gerçekleştirdiğimiz büyük yatırımlara destekleri için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, Sayın Valimize ve ilimiz yöneticileri ile hükümetimizin yatırım programlarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok.” dedi.
Bu haber 2019-10-2116:27:19 eklenmiş ve 272 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

2019 yılının son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, geçtiğimiz günlerde belediye başkanları, kurum müdürleri ile bölge müdürlerinin katılımıyla Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirildi.

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da toplantıya katılanlar arasında yer aldı. Bartın’ın AK Parti iktidarı ile yatırımlar kazanmaya devam ettiğini belirterek toplantıya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Tunç, “Bartın İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldık. Bartın Valimiz Sinan Güner’in başkanlığında tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Bartın’da devam eden 7 milyar 516 milyon 500 bin 340 TL tutarındaki kamu yatırımı projelerini değerlendirdik. Bartın AK Parti iktidarı ile kazanmaya devam ediyor. Bartın’ın il merkezi, ilçe ve beldelerimiz ile köylerimizde her alanda gerçekleştirdiğimiz büyük yatırımlara destekleri için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, Sayın Valimize ve ilimiz yöneticileri ile hükümetimizin yatırım programlarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›