BAKKA Yönetim Kurulu Karabük’te toplandı

Her ay bölgedeki illerden birinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Karabük’te yapıldı.
Bu haber 2019-10-19 16:06:20 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2019 yılı Ekim  ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında Karabük’te yapıldı.

 

Toplantıya; BAKKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Bartın Valisi Sinan Güner, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karabük Valisi Fuat Gürel, Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, BAKKA Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz ile ajans uzmanları katıldı.

 

BAKKA tarafından bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasını artırmak amacıyla yürütülen mali destek programlarına önem verilerek, bölgemizdeki kamu kurumu, sivil toplum kuruluşları ile ticari işletmelerin tanıtımı, pazarlama ve yeni yatırım kazandırma yönündeki çalışmalara katkı sağlanmasına devam edilmesi hususlarının  görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi.

 

“Önemli kararlar aldık”

 

Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Toplantıda bölgemizin gelişmesi için yine önemli kararlar aldık. Bu toplantının ve toplantıda alınan tüm kararların bölgemiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›