Detaylı ve titizlikle çalışılması talimatını verdi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, başkanlığında Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin katılımı ile Bartın Belediyesi yatırım programı değerlendirme toplantısı yapıldı. Başkan Akın, toplantıda devam eden çalışmalarda meydana gelebilecek aksaklıkların önlenmesi için detaylı ve titizlikle çalışılması talimatını verdi.
Bu haber 2019-10-12 14:58:43 eklenmiş ve 239 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, İtfaiye Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen, Bartın Belediyesi yatırım programına alınan ve 2020 yılında tamamlanması planlanan projelerle ilgili değerlendirme toplantısına katıldı.

Düzenlenen toplantıya katılan Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Ahmet Kömeç ve Hasan Arınan ile daire müdürlerine, devam eden çalışmalarda meydana gelebilecek aksaklıkların önlenmesi için detaylı ve titizlikle çalışılması talimatı veren Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak çok önemli bir görev ifa ediyoruz. Halkımızdan aldığımız yetki ile milletimizin parasını en iyi şekilde değerlendirerek uzun yıllar hizmet edecek yatırımlar yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu yatırımları yaparken de titizlikle çalışılmasını istiyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›