Kozcağız ilk etapta doğalgaza kavuşmuş olacak!

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a kazandırılan yatırımlardan da bahsetti. İlçe ve beldelere de doğalgaz getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Milletvekili Tunç, Kozcağız’ın bu konuda biraz daha şanslı göründüğünü söyledi.
Bu haber 2019-09-30 11:46:06 eklenmiş ve 339 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Bartın Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Partili Belediye Başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

 

Toplantının basına açık olan bölümünde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi gereken günlerden geçildiğine işaret etti.

 

“Güçlü bir şekilde genel seçime hazırlanacağız”

 

17 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin birçok engelle karşılaştığına dikkat çeken AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, önümüzdeki 4 yıllık süre içerisinde eksikliklerini tamamlayarak daha güçlü bir şekilde genel seçimlere hazırlanacaklarını belirtti.

Eğitim alanında Bartın’ın AK Parti döneminde altın çağını yaşadığını ifade eden Tunç, sağlık alanında da Bartın’a güzel hizmetler kazandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.  400 Yataklı Devlet Hastanesi projesinde tadilatlar yapıldığını söyleyen Milletvekili Tunç, inşaat çalışmalarına yeniden başlanacağını kaydederken Bartın’a 7 milyar tutarında kamu yatırımı yaptıklarını ve bunun yaklaşık 2,5 milyarının ulaşıma ayrıldığını aktardı.

 

“Kozcağız daha şanslı görünüyor”

 

İlçe ve beldelere de doğalgaz getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Tunç, “Doğalgaz çalışmaları bitti sayılır ama ilçelerin ve beldelerin de doğalgaz için talebi var. Kozcağız bu konuda biraz daha şanslı görünüyor. Kozcağız ilk etapta doğalgaza kavuşmuş olacak. İlçelerimizin de doğalgaz konforundan faydalanması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç doğalgaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›