Akdeniz, Karabük’teki toplantıya katıldı

Bartın Madeni Eşya Sanatkârlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, enerji talep ve bağlantı anlaşması evraklarının yanı sıra elektrik tesisatçılarının sahada yaşadığı bazı sorunlar ve prosedürlerin istişare edildiği, çözüm yollarının anlatıldığı toplantıya katıldı.
Bu haber 2019-09-25 16:13:29 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Madeni Eşya Sanatkârlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş (EDAŞ) yetkilileri ile Karabük’te gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Enerji talep ve bağlantı anlaşması evraklarının yanı sıra elektrik tesisatçılarının sahada yaşadığı bazı sorunlar ve prosedürlerin istişare edildiği, çözüm yollarının anlatıldığı toplantı Karabük Başkent EDAŞ’ın Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya; TEDAŞ Bölge Müdürü Cengiz Yeler, Başkent EDAŞ Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü Mehmet Fatih Sayiner’in yanı sıra Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz, Kastamonu Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yücel Yılmaz, Karabük Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Avuç ve Zonguldak Elektrikçiler ve Radyocular Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Artiker katıldı.

 

Karşılaşılan sorunların ve çözüm yollarının deneyimler ve sahip olunan kabiliyetler çerçevesinde karşılıklı olarak anlatıldığı toplantıya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan

MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz, “Çok yararlı ve faydalı geçen toplantıya katkı sağlayan TEDAŞ ve Başkent EDAŞ yöneticilerine, şahsım ve üyelerim adına çok teşekkür ederim” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz TEDAŞ
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›